Відома українська співачка, екссолістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва порадувала фанатів в Instagram новим постом. Нещодавно знаменитість виставила уривок з останнього кліпу на їх з Позитивом пісню "Last Dance", прем'єра якої відбулася в п'ятницю, 10 липня. Так, артисти приміряли незвичайні образи з 70-х, а сама Надя навіть позувала топлес, прикривши груди лише ретро-магнітофоном.

Варто відзначити, що дует розпався ще на початку березня, через цілих 10 років популярності, проте друзі відзначили, що між ними немає конфліктів. Більше того, 11 вересня 2020 року відбудеться останній, прощальний концерт групи і навіть завершальний тур.

Не хочу його кінчати! @vremyaisteklo запрошує на свій «останній танець» у новому відео #LastDance⠀ Група випустила саундтрек до прощального туру «Фінальні титри»⠀ Останнім нове відео вже на YouTube-каналі #времяистекло, трек на всіх музичних цифрових платформах⠀

Фолловери залишилися в захваті: "Сказати, що мені сподобалося - нічого не сказати", "Дякую вам за слово «останній», а не «крайній» .....😅😅😅😅", "Дякуємо за 10 років 💔", "Пісня шедевр 😍, але коли згадуєш що вона остання стає так боляче 🥺💔", "Як завжди бомбічно-заводний трек!!!Король літніх дискотек❤❤❤", "Ми будемо сумувати за вашими танцями ! 🔥😍😻", "Кліп просто нереально крутий і атмосферний 😍😍", "Кліп і трек дуже круті😻🤤🔥".

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Надя Дорофєєва запропонувала шанувальникам пограти, знайшлося багато охочих.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.uа" писав, що Надя Дорофєєва дала пораду шанувальникам.