Популярний в Україні грузинський холостяк Іраклій Макацарія, який прославився зйомками в шоу "Холостяк", вже встиг взяти участь у багатьох інших телепроектів на українському телебаченні. Красунчик так і не знайшов собі наречену в нашій країні, а ось роботи тут у нього предостатньо. Однак, на час карантину йому довелося повернутися додому, до Грузії, звідки тепер він активно викладає яскраві фото в соцмережі Instagram.

Так, в цей раз зоряний красунчик показав серію знімків з новою вологою фотосесії. Як видно, Іраклі сексуально позує на камеру, стоячи в море. Він не став роздягатися – на фото холостяк в білій сорочці з годинником на руці і прикрасами на шиї, він і так і сяк крутиться у воді і кидає млосні погляди в об'єктив. У підписі до публікації Макацарія написав: "Море – це мій джерело енергії і спокою. Пам'ятаю, як в дитинстві в нашій квартирі біля моря, я засинав під шум хвиль кожну ніч, як рано вранці ми любили ходити по пляжу після шторму, розглядаючи різні речі, викинуті хвилями на берег. Любов до моря у мене з дитинства і кожен раз занурюючись у нього, я відчуваю спокій і розумію, що вода - моя стихія".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, зірка "Холостяка" кинув українських красунь і відправився в Мекку всіх заробітчан.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Іраклі Макацарія став найстильнішим чоловіком України.

Також портал "Знай.ua" писав, що зірка "Холостяка" спокушає наречених голим тілом.