Відома українська співачка, актриса студії "Жіночий квартал" Віра Кекелія часто ділиться з фанатами новими фото в Instagram. Нещодавно знаменитість порадувала фанатів новиною, що народила сина, причому на пологах був присутній і чоловік Віри – Роман Дуда. А в цей раз молода матуся похвалилася шанувальникам, що повернулася на сцену.

Кекелія виклала в мережу миле фото зі своєю колегою по "Жіночого кварталу" Мартою Адамчук. Дівчата стоять в розкішних нарядах десь в кулуарах концерту – Віра в довгій білій сукні з відкритим декольте, яке красиво підкреслило струнку фігуру, а Березня – в червоному вбранні зі шлейфом. У підписі до кадру співачка написала: "Щасливі і задоволені! Сезон концертів відкрито після карантинної паузи. Уррраааа, друзі. @marta_adamchuk. #сезоноткрыт". Фани в захваті від нового фото Віри, користувачі задоволені, як швидко вона відновилася після пологів і вже змогла вийти на сцену, дівчат засипають компліментами в коментарях до публікації.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, зірка "Кварталу" розбурхала фантазію шанувальників відвертими фото з відпочинку.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що зірка Кварталу 95 здалася в крихітному купальнику.

Також портал "Знай.ua" писав, що зірка "Квартал 95" показала всі принади на відпочинку.