21-річний син зіркової пари Вікторії та Девіда Бекхемів Бруклін зібрався одружуватися. Його обраницею виявилася 25-річна актриса Нікола Пельтц, донька американського мільярдера Нельсона Пельтца. Хлопець зустрічається з нею вже близько десяти місяців. Про заручини пари повідомило видання The Mirror.

Так, батьки Брукліна підтримали заручини свого сина та щиро раді, що він одружитися на Ніколі.

"Бруклін розповів всім своїм друзям в Лос-Анджелесі, що вони з Ніколою заручені. Це всім відомо в їхньому колі. Вони раді! Девід і Вікторія дали свою згоду та благословення", — поділився інсайдер.

Бруклін і Нікола, скріншот Instagram

Також PR-директор Брукліна відмовився коментувати інформацію про весілля. Тому поки невідомо, наскільки ця подія є достовірною.

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Бруклін і Нікола, скріншот Instagram

Варто відзначити, що Бруклін і Нікола оголосили про свої стосунки ще в січні 2020 року. Раніше хлопець зустрічався з актрисою Хлоєю Морец і моделлю Ханою Крос.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Девід Бекхем поділився лайфхаками ідеального батьківства.

Як повідомляв портал "Знай.ua", колишній кабріолет Девіда Бекхема продається за 550 тисяч доларів.

Також "Знай.ua" писав, що Вікторія Бекхем підтримала рух сексуальних меншин.