Журналісти "Таємного агента" вирішили перевірити роботу хостелів. Також для провокації вони залучили важку артилерію – "пацанок". Згідно з правилами внутрішнього розпорядку, гостям заборонено розпивати алкоголь, заселятися з вихованцями, шуміти та перебувати на території закладу в нетверезому стані. Журналісти перевірили реакцію адміністратора, підстроївши дебош "неадекватних туристів". Про це повідомляє пресслужба Нового каналу.

Так, журналістка Тетяна Сорокоус залучила до розслідування Іру Слюнько і Галю Полудневич. Дівчата влаштували провокацію в дешевому мотелі в Києві.

"У випуску про хостелах "пацанки" стали нашими агентами. Дівчата влаштували справжнє паті! Підняли на вуха всіх гостей і влаштували танці на столі. Таким чином, ми перевіряли, як керівництво закладу буде реагувати на порушення правил. Адже за законом вони повинні стежити за тишею та порядком", - розповіла журналістка.

Пацанки

Дівчата серйозно підготувалися до завдання, адже вони не тільки пили, провокували оточуючих, але й принесли з собою мишу. За правилами хостелу, це суворо заборонено, так як у постояльців може бути алергія.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

"Це декоративна мишка, моя улюблена Лариска. Можна у вас попросити одноразову тарілку. Вона дуже хоче пити!" – звернулася Іра до адміністратора та директора закладу.

З'ясувалося, що зазначені правила в хостелі не дотримується навіть керівництвом.

"Внутрішні правила хостелу можуть порушувати самі співробітники. Але, сподіваюся, не скрізь так, і європейські туристи зможуть відчути українську гостинність", - сказала Сорокоус.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що телеведуча Аліна Мисечко вже стала мамою.

Як повідомляв портал "Знай.ua", телеведуча Юлія Панкова розповіла, як вибрати хороші кабачки.

Також "Знай.ua" писав, що МОЗ опублікувало правила безпечного відпочинку на пляжі.