Популярна російська актриса театру і кіно Христина Асмус, яка прославилася роллю Варі у серіалі "Інтерни" і оскандалилася зйомками у фільмі "Текст", часто радує фанатів яскравими публікаціями в своєму Instagram. Цього разу дружина російського коміка Гаріка Харламова показала досить неоднозначне відео, в якому з'явилася в компанії цікавого чоловіка.

Ролик починається з того, що Христина стоїть у спальні розкішного готелю і чепуриться перед дзеркалом. На ній елегантне чорне плаття, яке ідеально лягло по фігурі, підкресливши всі принади. Після прочитання повідомлення актриса виходить на вулицю, де її зустрічає галантний чоловік з величезним букетом троянд. І все це відео було знято заради оголошення конкурсу – Асмус вирішила розіграти серед шанувальників крутий автомобіль.

"Аааааа!!! Як я щаслива! Нарешті ми зробили це! Мій перший конкурс! В якому подарунки отримають абсолютно ВСЕ! А головний приз – шикарний автомобіль Volkswagen, дістанеться одному з вас. Ключі я ОСОБИСТО вручу! Чи переможець може забрати гроші. Щоб стати учасником конкурсу і забрати призи потрібно всього лише підписатися на тих, на кого підписана Я САМА! Ще вас чекає безліч інших призів: Б'юті-бокси. Річні запаси косметики. Гроші кожен день. І прикраса від ювелірного гіпермаркету SUNLIGHT для кожного учасника. Не пропустіть свій шанс! Просто додайте до себе всі мої підписки. А прямо зараз залиш коментар під цим постом, я виберу того, кому переведу 20 000 рублів на карту. P. s. Кількість коментарів не обмежено! У будь-який час напишу стоп і виберемо 5-ий коментар до стоп! Пам'ятаєте, в цьому безкоштовному конкурсі виграють ВСІ! Поїхали", - написала Крістіна.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Нагадаємо, гола дружина Харламова Асмус кинула виклик мільйонам хтивих чоловіків.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що скандальна Асмус підкорила серце відомого режисера.

Також портал "Знай.ua" писав, що Асмус розповіла, як чоловік доводить її до божевілля.