Відому російську співачку Ларису Доліну жорстко розкритикували через низку заяв, зроблених в програмі для дітей "Сто питань до дорослого", яка вийшла у 2010 році. Відео викликало ряд запитань до 64-річної артистки, яка 10 років тому публічно зізналася в тому, що за порушення ПДР її не штрафують. В кінці червня даний ролик розмістив блогер Anton S.

Так, на відео Доліна розповіла, що не водить авто, але у неї є водій, а у водія виданий "головним даїшником" спеціальний документ, згідно з яким машину артистки "не мають права зупиняти взагалі". За словами співачки, державний номер її машини знають всі ДІБДР столиці.

"Якщо дуже сильно порушив мій водій, то ми дуже вибачаємося. Але мене не штрафують за це", — зізналася Доліна.

При цьому сам блогер підігрів обурення публіки риторичними питаннями.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня
Показати ще

"Цікаво, у всіх зірок є такий документ? Тобто, якщо вона запізнюється, тому що не встигає, їй можна порушувати правила? Причому безкарно? Так ще на розумних щах цю дичину пропагує дітям", - заявив він.

Також директор Лариси Доліної вирішив заступитися за свою підопічну та прокоментував критику на її адресу. Ілля Спіцин зазначив, що передача була опублікована дуже давно, а значить, інформація вже не актуальна.

"Це в якому році було? І подивіться на календар, який зараз рік. Якщо у вас якісь бабусі це обговорюють, то ви з ними тоді це й обговоріть", - заявив він в бесіді з РІА "Новини".

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що знамениту Доліну застали за дивним заняттям на кладовищі.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Лариса Доліна опублікувала фотографію, на якій вона позує у світлій сукні, розшитій стразами та з глибоким декольте.

Також "Знай.ua" писав, що Лариса Доліна може повторити долю онкохворої Анастасії Заворотнюк.