Микита Добринін – один з найяскравіших учасників реаліті-шоу "Холостяк", який знайшов на проекті свою любов. Обраницею, а незабаром і дружиною чоловіка стала молода красуня Даша Квіткова. Зараз закохана парочка живе разом і не сумує на карантині, а нещодавно вони навіть похвалилися, що змогли купити квартиру. Микита частенько публікує в Instagram яскраві фото та відео з новоспеченою дружиною, і в цей раз показав милий кадр, на якому позує з Дашею, а в підписі до нього дав мудрі поради фанатам. На нових фото видно, що закохана парочка вийшла на прогулянку вулицями Києва. Даша наділу кокетливе коротке плаття білого кольору в чорний горошок, а Микита в сірих брюках і білій футболці.

"Добре там, де ти є зараз. Повинно бути добре, якщо ні – придивись. Якщо щось турбує, завжди є позитивні моменти поруч; якщо щось не так – це обов'язково стане краще. Головне знайти причини того, що тут і зараз все так, як потрібно – чи це початок чогось або продовження. Важливо знаходити своє місце там, де ти є – тому що навіть змінивши локацію ти залишишся собою. Від себе не втекти і своє місце теж не залишити просто так, воно прийде із запізненням.

Тому важливо знаходити хороші сторони, маленькі радості, так і великі теж сьогодні, зараз. Не бігти кудись, а намагатися знайти максимум позитивного в тому, що зараз навколо, там, де ти прокидаєшся щоранку, лягаєш спати вечорами, там, де чекає теплий вечерю, а іноді доводиться готувати тільки на одного. Просто знати, де можна знайти найсмачніша кава, хорошу музику; куди можна сходити ввечері прогулятися або побігати, звідки спостерігати захід сонця і де найулюбленіші бургери.

Завжди є куди прагнути, є про що мріяти, але і знаходити хороше в своєму теперішньому положенні – теж важлива справа. Потрібно радіти і шукати гармонію в сьогоденні, так і мріям простіше буде рости і збуватися, так і настрою буде простіше розпалюватися вранці і не затухати до вечора – так буде краще. Повторю, треба бачити хороше там, де ти є зараз. Тому що там де ти – завжди повинно бути добре. Будьте на своїх місцях і створюйте свої місця навколо себе", - написав Добринін.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, переможниця Холостяка поділилася тим, як в'є сімейне гніздечко

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, "Холостяк" Добринін показав свою обраницю у найвідвертішому ракурсі.

Також портал "Знай.uа" писав, що переможниця "Холостяка" показала весільне відео з Добриніним.