Популярна українська співачка та переможниця "Євробачення 2016" Джамала, яка в посивіння місяці вагітності активно публікувала у соцмережі Instagram яскраві знімки красивих фотосесій, і яка народила сина кілька тижнів тому, повідомила, що відправилася у відпустку. Співачка опублікувала сімейні фото з київського аеропорту, на яких вони зображені з коляскою і валізами. У підписі до кадру Джамала розповіла про подорож.

"Нарешті це сталося! Ми зважилися. Відпустку. Довгоочікуваний. По-особливому вистражданий. Так, ми божевільні! Вирушили в поїздку з двома маленькими дітьми без нянь, бабусь і дідусів, просто коляски, і ми сповнені любові і ентузіазму підкорювати світ. Гаразд, не світ, а просто узбережжі Мармаріса. Загальна: масковий режим — дотриманий, соціальна дистанція — намагалися дотримуватися, але в літаку всі плотнячком. На четвертій фотографії Емір демонструє своє ставлення до масці. P. S. Так, маски – це дуже важко. Як пройшов політ, розповім як-небудь потім. Здоров'я нам усім та гарного відпочинку!", - написала Джамала. Захоплені фанати почали активно обговорювати нову публікацію зірки, засипає компліментами і побажаннями добре відпочити.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Джамала змінила образ заради культового глянцю.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Джамала показала фанатам підрослого сина.

Також портал "Знай.ua" писав, що Джамала пожартувала над шанувальниками, виклавши зворушливий знімок.