Навіть після закінчення 10 сезону романтичного шоу "Холостяк" учасники проєкту все ще активно підігрівають інтерес до своїх персон. Зокрема, Христина постійно тиражує про себе новини та не втомлюється радувати фанатів новими, яскравими фотознімками на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

Так, на цей раз дівчина розмістила знімки, на яких позує в ліжку. Також вона приміряла на себе милу піжаму фіалкового кольору зі Стічем з відомого мультфільму "Ліло і Стіч". Своє розкішне волосся вона залишила розпущеним.

Христина вельми активна особистість. Вона дуже любить "поспілкуватися" зі своїми шанувальниками та піднести їм пару життєвих уроків. На цей раз темою була любов.

Христина, скріншот Instagram

"Ми вчимося: як водити машину, як малювати і танцювати, як правильно вести бізнес. Але чому ми не вчимося того, як правильно любити? Чому в школі не розповідають про те, як вибудовувати здорові взаємини? Через це мільйони людей набивають шишки у відносинах. Руйнують те, що могли б зберегти. Кривдять людей, яких насправді люблять", - написала учасниця "Холостяка-10".

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Також дівчина впевнена, що починати завжди потрібно саме з себе.

"🌟А починати завжди потрібно з себе. З любові до себе,згодні? 🌈Кожен день твого життя вже особливий, так що носи особливий одяг, їж особливу,корисну їжу,ходи в місця , які приносять тобі задоволення, займайся улюбленою справою.Не чекай на привід, створюй його сама.☀️ Всі ці дрібниці показують любов і турботу до себе. Це те, чого інші люди не бачать, зате бачиш ти. 🔥Думай про себе. Задавай собі питання про те, чого ти хочеш, і що ти відчуваєш.Намагайся включати в своє життя справи, від яких ти кайфуєш,які окриляють. 🦋 Як тільки ти знайдеш внутрішню гармонію,у твоєму житті обов'язково з'явитися "той самий"🥰 Що думаєте на цей рахунок? ☺️", - написала вона.

Христина, скріншот Instagram

Варто відзначити, що Христина дуже амбіційна дівчина з Донецької області, яка домагається своєї мети будь-якими шляхами. Вона закінчила Макіївський педагогічний коледж за спеціальністю "Дошкільний педагог" і на даний момент працює дитячим аніматором.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що переможниця "Холостяка" Даша Ульянова показала фото у весільному вбранні.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Дарья Ульянова пояснила Дурнєву, чому не вийшла заміж за Максима з "Холостяка".

Також "Знай.ua" писав, що Іраклій Макацарія показав, як тренується в залі, працюючи над "кубиками".