Популярний в Україні грузинський холостяк Іраклій Макацарія, який прославився зйомками в шоу "Холостяк", вже встиг взяти участь у багатьох інших телепроектів на українському телебаченні. Красунчик так і не знайшов собі наречену в нашій країні, а ось роботи тут у нього предостатньо. Однак, на час карантину йому довелося повернутися додому, до Грузії, звідки тепер він активно викладає яскраві фото в соцмережі Instagram.

Так, в цей раз зоряний красунчик показав кілька кадрів своїх літніх розваг. На першій фотографії Іраклі зображений на яхт-прогулянці, він ніжиться на сонечку в чорних купальних трусах і з цікавими окулярами на очах. А на другій фотографії видно, що зоряний красунчик вирішив трохи розважитися і прокотився на водному мотоциклі. У підписі до публікації Макацарія написав: "Неодноразово говорив, що мій улюблений відпочинок – відпочинок на морі, особливо в моєму прекрасному місті Батумі. Але пасивний відпочинок завжди можна розбавити невеликою водним екстримом. Нереальне відчуття свободи, коли мчиш по хвилях, відриваючись на кілька метрів прямо до сонця у горизонту. Який вид водного спорту хочете спробувати?".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, зірка "Холостяка" кинув українських красунь і відправився в Мекку всіх заробітчан.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Іраклі Макацарія став найстильнішим чоловіком України.

Також портал "Знай.ua" писав, що зірка "Холостяка" спокушає наречених голим тілом.