Популярний у свій час серіал "Татусеві доньки", який виходив на екрани в період з 2007 по 2013 рік, прославив своїх головних героїв, зробив акторок справжніми зірками. Дівчатка з серіалу обзавелися арміями шанувальників, які і сьогодні хотіли б продовження.

Татусеві дочки, фото: СТС
Татусеві дочки, фото: СТС

Настав час разом згадати, що ж відбулося в житті акторів після закриття ситкому, і як вони живуть сьогодні у 2020 році. Про історії акторок стало відомо завдяки численним публікаціям російських ЗМІ.

Мирослава Карпович, скріншот: Instagram
Мирослава Карпович, скріншот: Instagram

Мирослава Карпович (34 роки)

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Після "Татусевих доньок" вона стала ледь не секс-символом. Мирослава Карпович знімалася в рекламі, ходила на шоу, її портрети красувалися на обкладинках модних журналів. Вона до сьогодні активно знімається в кіно і серіалах, а також озвучує мультиплікаційних персонажів.

Нова порція слави обрушилася на Карпович після того, як ЗМІ розсекретили її роман з актором Павлом Прилучним, який нещодавно зі скандалом розлучився з Агатою Муценієце.

Акторка зблизилася з його дітьми в Криму і, за чутками, вже переїхала до коханого, взявши домашнє господарство у свої руки. Шанувальники Муценієце і охоронці чужої моралі завалили Карпович лайками та прокльонами, звинувативши її в руйнуванні сім'ї, але зірка намагається не сумувати.

"Прилучница-розлучниця", - жартівливо пише про себе Мирослава Карпович.

Єлизавета Арзамасова, фото Instagram
Єлизавета Арзамасова, фото Instagram

Єлизавета Арзамасова (25 років)

Майстер на всі руки. Єлизавета Арзамасова знялася у величезній кількості фільмів і серіалів, записала кілька пісень, увійшла до ради директорів благодійного фонду "Старість у радість". Вона грає в театрі, озвучує мультфільми і катається на ковзанах.

До речі, на льоду акторка зустріла своє козання - фігуриста Іллю Авербуха, який старше за неї на 21 рік. Новина про їх тривалий роман пролунала у той час, коли Мирославу Карпович помітили в компанії Прилучного. Татусеві доньки пішли шкереберть, сміються в мережі.

За чутками, Арзамасова і Авербух зустрічаються вже не перший рік, цієї осені парочка планує переїхати до новогу будинку - просторого і сучасного. Фанати акторки впевнені, що незабаром вона піде під вінець і стане мамою.

Василина Старшова
Василина Старшова

Катерина Старшова (18 років)

"Пуговка вже не та", - зітхають шанувальники "Татусевих доньок" при вигляді свіжих фотографій Старшової. З пухленького янголятка вона перетворилася на красиву дівчину - розумну і чарівну. Катерина Старшова зустрічається з хлопцем, з яким познайомилася в театрі танців на льоду. Вона вступила на Факультет фундаментальної медицини МДУ і жартома називає себе підростаючим аптекарем.

На вулиці дівчину досі впізнають перехожі, накидаються на неї з обіймами і проханнями сфотографуватися, але така популярність її зовсім не радує. Пуговка закинула акторську кар'єру, відмовляється від нових ролей і має намір пов'язати своє життя з медициною. При цьому вона не виключає, що коли-небудь, якщо раптом закортить, вона повернеться на екран.

Дарина Мельникова // instagram.com/melnikovadsh/
Дарина Мельникова // instagram.com/melnikovadsh/

Дарина Мельникова (28 років)

Поки вона єдина "донька", яка вийшла заміж і відчула щастя материнства. У 2013 році Дарина Мельникова погодилася стати дружиною актора Артура Смольянинова, а через кілька років народила йому двох хлопчиків.

"Я думала, що материнство - це твоє ж життя, просто поруч малюк, а виявилося, що це його/їх життя і поруч ти. Але це справжнє щастя!" - зізналася зірка.

Після закриття "Татусевих доньок" Мельникова закінчила Вище театральне училище імені М. С. Щепкіна, працювала на сцені Московського театру ім. Єрмолової і знялася в десятках фільмів. Акторка заробляє на рекламі у соцмережах і вже давно подумує про те, щоб написати автобіографічну книгу під назвою "Картинки для залучення уваги".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, новий обранець зірки "Татусевих доньок" влаштував перепалку через колишню: розмір однаковий?

Як повідомляв Знай.uа "Поліцейські з Рубльовки" Петров і Бурунов одружуються.

Знай.uа писав, "Татова донька" підросла: "Галина Сергіївна" вражає красою і крутить роман зі старшим чоловіком.