Новий сезон "Танців з зірками" стартує восени 2020 року. У соціальних мережах зараз почався #танціззіркамиchallenge - щорічний зоряний челлендж, за допомогою якого учасники нового сезону передають танцювальний виклик один одному із запрошенням взяти участь у шоу.

У студії Сніданку з 1+1 гостею стала популярна українська рэперша Alyona Alyona. Вона в прямому ефірі прийняла виклик від шоумена Дмитра Танковича, який раніше став учасником проекту.

"Це новий досвід для мене. Хочеться випробувати себе і довести, що пишки можуть все. Я сподіваюся, що буду виглядати органічно в усіх стилях, тому що є внутрішній стрижень, мені є що розповісти глядачам", - коментує Олена.

Alyona Alyona, instagram.com/alyona.alyona.official/
Alyona Alyona, instagram.com/alyona.alyona.official/

За лаштунками виконавиця розповіла, що великого танцювального досвіду у неї немає:

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

"В школі у 5-му класі з ходила в танцювальний гурток і вчила вальс. Це все, що я вмію з танців. У цьому сезоні я спробую в силу можливостей свого організму показати всьому світові, що все можливо".

Олена зізналася, що вирішила стежити за своєю фігурою на наступний день після святкування свого 29 дня народження. Вона поставила собі за мету скинути 29 кг, і вже за 1,5 місяці їй вдалося позбутися від 10 зайвих кг

"На цьому тижні я стабільно тримаю вагу, адже завдання не тільки скидати, але і закріплювати результат. Кілограми "гуляють", а зараз я зітхнула з полегшенням, що за останні дні не набрала зайвої, і можна рухатися далі. Для початку для мене було найважче відмовитися від солодкого, а це стосується і черешні, і полуниці", - зізналася виконавиця, і приголомшила всіх, повідомивши, що перебувала на межі цукрового діабету.

Також Alyona поділилася, що зараз дуже радіє тому, що може дозволити собі шматочок твердого сиру.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Alyona Alyona зізналася, чому наважилась сісти на дієту і схуднути.

Як повідомляв Знай. ua, Alyona Alyona схудла на 10 кіло за 1,5 місяця і розкрила головний секрет.

Також Знай. ua писав, що Alyona Alyona показала, як "відірвалася" на Балі, зараз про таке можна лише мріяти.