Відома українська співачка, учасниця і хореограф проекту "Танці з зірками", яка 10 років тому в парі з нинішнім президентом України Володимиром Зеленським перемогла в шоу "Танці з зірками". Красуня і молода мама активний користувач Instagram, де часто радує численних шанувальників яскравими фото і відео зі свого життя. Так, цього разу зірка вирішила показати милий знімок, а в підписі до нього заявила, що вирішила зробити перерву.

Як видно, перед камерою Олена з'явилася в цікавому образі, на ній цікавий бежевий костюм, під піджаком якого видно короткий білий топ оригінального фасону. Волосся танцівниці розпущені і красиво укладені, а на її обличчі легкий макіяж, вона з милою посмішкою дивиться в камеру. У підписі до кадру Шоптенко написала: "Дуже хочеться просто це фото запостити, і зробити перерву з глибокодумними постами". Фани в захваті від нового фото зірки, її засипають компліментами в коментарях, багато відзначили, що вона виглядає дуже стильно і свіжо.А колега-хореограф Женя Кот в коментарях запропонував Олені зробити тату на ключиці, на що вона відповіла: "Не дави на мене".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, український хореограф Олена Шоптенко зізналася, який жіночий недолік заважає їй жити.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що легенда "Танців з зірками" Шоптенко розкрила секрети успіху.

Також портал "Знай.ua" писав, що Олена Шоптенко оголила груди в глибокому декольте поруч з екс-чоловіком.