Відомий український виконавець і телеведучий Володимир Дантес, який є чоловіком співачки Наді Дорофєєвої, часто радує фанатів яскравими публікаціями про життя в своєму Instagram. Його пости в соцмережі зазвичай філософські та жартівливі, але в цілому дуже цікаві. А в цей раз артист розповів про принади заміського життя - Вова опублікував забавне фото з Надею.

Читайте Знай в Google News!

На новій фотографії закохані зображені на вулиці, вони сидять в гамаку серед густої високої трави. Причому вмостилися вони дуже забавно - Надя виявилася між ніг чоловіка. На прогулянку у двір вона вийшла у білій сорочці, співачка захоплена особою чоловіка, до якого простягнула руку, а Дантес тримає в руках келишок з яскравим напоєм.

У підписі до кадру артист написав: "Завжди говорив, що краще жити в не дуже великій квартирі в центрі міста, ніж в будинку за містом. Але як же я помилявся. Хоча, кожному етапу життя підходить своя локація. Мені здається, років через 10, може і раніше, ідеально буде і будиночок на березі моря/океану. Можливості валятися на свіжому повітрі з коханою, друзями, дииихааати і розуміти, що тааааак ось воно! Я часто бурчить, що, коли багато людей, потім потрібно довго прибирати, але все ж сильніше я засмучуюся, коли будинок пустує. Тому ми кличемо гостей постійно! Всім втілення самих нереальних мрій!".

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, чоловік Наді Дорофєєвої Дантес заінтригував новим проектом.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що чоловік Дорофєєвої показав, як витрачає гроші.

Також портал "Знай.ua" писав, що чоловік Наді Дорофєєвої показав пікантне фото.