Популярний в Україні грузинський холостяк Іраклій Макацарія, який прославився зйомками в шоу "Холостяк", вже встиг взяти участь в безлічі інших телепроектів на українському телебаченні. Красунчик так і не знайшов собі наречену в нашій країні, а ось роботи тут у нього більш ніж достатньо. Однак, на час карантину йому довелося повернутися додому в Грузію, звідки тепер він активно викладає яскраві фото в соцмережі Instagram.

Читайте Знай в Google News!

Так, в цей раз зоряний красунчик показав кілька кадрів, а в підписі до них розповів, що став батьком, причому вже в дев'ятий раз. Правда, мова йде про хресні дітей, Іраклі знову хрестив дитину Анну своїх друзів. Красунчик розповів про цю подію в підписі до фото. "Я став батьком вже в дев'ятий раз. Хрещеним батьком. І вже вкотре відчув це неймовірне відчуття духовної відповідальності перед маленьким янголятком Ганною, у якої все життя попереду. Хочеться, щоб вони жили щасливим життям в кращому світі, не знаючи на своєму шляху розчарувань і болю. Вітаю вас @noesulaberidze @janet__kerdikoshvili ", - написав він.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України
Показати ще

Нагадаємо, зірка "Холостяка" кинув українських красунь і відправився в Мекку всіх заробітчан.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Іраклі Макацарія став найстильнішим чоловіком України.

Також портал "Знай.ua" писав, що зірка "Холостяка" спокушає наречених голим тілом.