Відома українська співачка Аліна Гросу, яка довгий час жила і працювала в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що успішно робить на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила серію нових кадрів, позуючи в незвичайному образі для зйомок серіалу.

Так, артистка приміряла довгу шкіряну спідницю вишневого кольору і чорний топ з глибоким декольте і прозорими рукавами, доповнивши образ макіяжем з акцентом на губах. Красуня поскаржилася, що тепер її робочий день починається о 8 ранку, але Аліна ніяк не може впоратися з втомою і насилу встає з ліжка.

❤️ 8:10 ❤️ Робота почалася... Вам важко прокидатися рано вранці?)) чи є якісь секрети, як справляєтеся з втомою і висипаєтеся за короткий проміжок часу?))) Діліться, будь ласка😊 буду вам дуууже вдячна🥰 🥰 🥰

Фолловери не пройшли повз і почали радити: "Регулярні тренування і тіло саме почне тебе будити)", "Кубик льоду розтерти по щічках, і сон як рукою знімає😜😘😘 дуже красива)))", "Аліночка, спробуй перед сном від душі посміятися😂😂😂", "Рекомендую книгу в такому випадку «Магія ранку» буде дуже актуальна і корисна у цьому питанні 😁", "Сила волі", "Позитивні думки перед сном , теплий чай , трохи музики і прекрасний сон вам забезпечений ))", "Бути більш бадьорою з ранку допомагає тільки холодна вода😮".

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Аліна Гросу показала свою " таємну любов".

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Гросу вперше похвалилася нареченим.