Нещодавно стало відомо, що телеканал СТБ оголосив про вихід нового романтичного реаліті-шоу "Холостячка". І якщо в "Холостяку" за серце красеня борються кілька десятків дівчат, то в "Холостячці", відповідно за серце героїні будуть боротися чоловіки. Головною героїнею нового шоу стала актриса, яка виконала головну роль в гучному серіалі "Кріпосна", і переможниця" Танців з зірками" Ксенія Мішина. Зі зростанням публічності і популярності, в Instagram актриси почала стрімко зростати кількість передплатників. І тепер Ксенія стала частіше радувати публіку яскравими публікаціями на своїй сторінці. Так, нещодавно зірка показала миле фото в цікавому образі, а в підписі до нього відверто розповіла про свою мрію і шляхи до неї.

Читайте Знай в Google News!

"Більшість моїх сторіс або постів пов'язані з моєю професійною діяльністю. Насправді це зовсім не тому, що мені більше нема про що сказати, річ у тому, що мені пощастило з дитинства знати, ким я хочу бути, а потім вистачило сміливості відстоювати свою мрію. Багато хто думає, що зовнішність - запорука успіху. Але в моєму випадку це скоріше-спочатку упереджене ставлення, в стилі: Ну давай подивимося, що ти вмієш. Чи дався мені мій шлях легко?! Анітрохи! Життя сповнене випробувань, як ніби для того, щоб я весь час доводила, наскільки для мене важливо стати тією, кого Ви знаєте зараз. І знаєте, що я вважаю запорукою успіху?! Силу маленьких кроків! Що б не відбувалося, як би не було страшно, я завжди знала, що просто треба рушити вперед, хоча б на одну маленьку сходинку, подолавши сумніви, зробити крок. Я точно так само, як і ви, боюся помилитися, соромлюся, впадаю в ступор - але роблю. І вас закликаю, не здавайтеся. Не зраджуйте мрії! Робіть їх більше ваших страхів. Пам'ятайте, що не зможете ви тільки в одному випадку, якщо нічого не будете робити, а все інше в ваших силах. Все, що народжується у вашій голові, як ідея і мрія, може стати вашою реальністю, просто потрібно завжди вірити у свою особливу зірку", - написала Ксенія.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, чоловіки з радістю біжать на кастинг "Холостячки" – Решетник розкрив пікантні деталі.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що в Україні проміняли "Холостяка" на "Холостячку", подробиці нового реаліті.

Також портал "Знай.ua" писав, що переможниця "Танців з зірками" Мішина розкрила подробиці інтимних сцен.