Відома українська танцівниця, учасниця і хореограф проекту "Танці з зірками", яка 10 років тому в парі з нинішнім президентом України Володимиром Зеленським перемогла в шоу"Танці з зірками". Красуня і молода мама активний користувач Instagram, де часто радує численних шанувальників яскравими фото і Відео зі свого життя. Так, цього разу зірка вирішила показати веселе відео.

Читайте Знай в Google News!

Як видно, перед камерою Олена з'явилася в цікавому образі - на ній чорне плаття на тонких бретельках і більше нічого. Красуня еротично танцює під струменями води, енергійно махаючи головою і розпущеним волоссям. У підписі до публікації Шоптенко написала: "Ну а що? Я теж дівчинка, я теж хочу хат 🔥 контент. Отже, нам знадобиться трохи води, iPhone 11 і зйомка в режимі слоу мо. Ніякого монтажу і додаткового обладнання. Все! І у мене навіть вийшло! Майже. Ну що, веселимося разом? Знімайте свої варіанти, викладайте в сторіс і відзначайте мене! Краще запощу у себе в сторіс". Фанати в захваті від нового відео зірки, її засипають компліментами в коментарях, багато відзначили, що вона виглядає дуже стильно і свіжо.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, український хореограф Олена Шоптенко зізналася, який жіночий недолік заважає їй жити.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що легенда "Танців з зірками" Шоптенко розкрила секрети успіху.

Також портал "Знай.ua" писав, що Олена Шоптенко оголила груди в глибокому декольте поруч з екс-чоловіком.