Лідер популярного українського гурту "Антитіла" Тарас Тополя висловився щодо ситуації з президентськими виборами і протестами в містах Білорусі.

Читайте Знай в Google News!

Музикант опублікував на своїй Facebook-сторінці фотографію з закривавленим білорусом, назвавши її "символічною".

На думку Тополі, "свобода має свою ціну" – у Білорусі всього за три дні сотні поранених протестувальників, є жертви. Після протестів країна ніколи не буде колишньою, вважає співак.

"Немає нічого сильнішого за ідею, час якої настав! А Свобода, вона всюди має свою ціну, так влаштований цей світ. За три доби сотні скалічених, поранених, силовиками людей. Є вбиті. Символічне фото! Очевидно, що Білорусь увійшла в активний історичний процес і вже ніколи не буде такою, до якої ми звикли. Буде парадак, але вже інший", - написав у соцмережі Тарас Тополя.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Немає нічого сильнішого за ідею, час якої настав! А Свобода, вона всюди має свою ціну, так влаштований цей світ. За три...

Geplaatst door Taras Topolya op Woensdag 12 augustus 2020

скріншот поста Тополі

Анатомія протесту

Як влаштований білоруський спротив?

Geplaatst door Радіо Свобода op Dinsdag 11 augustus 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Тарасу Тополі розірвало серце "відступництво" білоруської опозиціонерки Тихановської: "Слабка беззахисна жінка".

Як повідомляв портал Знай.uа, лідер "Бумбоксу" Андрій Хливнюк потужно підтримав протести в Білорусі проти Лукашенка: "Борються за право на свободу".

Також портал Знай.uа писав, що армія Лукашенка не шкодує навіть дітей, мешканка Мінська показала ситуацію зсередини: "Нападають уп'ятьох і калічать".