Популярна українська телеведуча Леся Нікітюк, яка підкорила не тільки Новий канал, а й Український Instagram, часто радує публіку яскравими публікаціями в соцмережі. Так, цього разу зіркова красуня показала на своїй сторінці незвичайні фото, на якому позує під час сніданку на терасі модного київського готелю.

Читайте Знай в Google News!

Як видно, перед камерою Леся з'явилася в цікавому образі - на ній Сірий Спортивний костюм, який приховав всі принади її витонченої фігурки. Її волосся зібране в кокетливий хвостик, а на обличчі легкий макіяж з блискучими губками і модні сонцезахисні окуляри. На одному зі знімків телезірка показала свій сніданок з сирниками. У підписі до публікації Нікітюк написала: "Люблю дивитися як поважні дядьки з власною охороною вирішують питання на терасі готелю Hilton ... і є. P. S. До речі один з них підозріло дивиться на мої сирники. My look of the day @adidasukraine". Фолловери не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію телезірки, її завалюють компліментами в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, весела Леся Нікітюк прикрила оголене тіло булочкою.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що груди Никитюк ледь не випала з платтячка.

Також портал "Знай.ua" писав, що Леся Нікітюк показала ідеальне тіло в Єгипті, могла б затьмарити Клеопатру.