Олександра Кучеренко - популярна модель, телеведуча, "Міс Україна 2016", а віднедавна ще й дружина відомого мандрівника Дмитра Комарова. Красуня часто радує публіку яскравими постами в своєму Instagram, і цей раз не став винятком. У соцмережі Саша показала миле фото в незвичайному образі, а в підписі заінтригувала чимось новим.

Читайте Знай в Google News!

Як видно, перед камерою Кучеренко з'явилася на якомусь безлюдному острові, вона присіла на велику бежеву валізу, яка стоїть на пляжі біля води. На ній яскраве жовте плаття цікавого фасону, волосся дівчини розпущене і розпатлане вітром, а на обличчі легкий макіяж і чарівна посмішка. У підписі до кадру Саша заінтригувала фанатів: "Як думаєте - виживу? Вгадайте, що в моєму валізі? А. намет, спальник, сірники, ліхтарик. Б. Їжа, вода, ніж, аптечка. В. 8 комплектів купальників". Шанувальники не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію красуні, засинаючи її компліментами в коментарях до фото.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Нагадаємо, Дмитро Комаров ледь не став "банкрутом" в Одесі.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Дмитро Комаров з дружиною відверто розповіли про дітей.

Також портал "Знай.ua" писав, що Комаров зізнався, чому одружився з Кучеренко.