Джованна Антонеллі – бразильська акторка театру і кіно, співачка, телеведуча і продюсер. Сьогодні акторку знають завдяки телесеріалам, які транслювалися в різних країнах світу. Джованна – зірка серіалів "Клон" і "Тропіканка". Зірка активний користувач Instagram, де часто радує фанатів яскравими публікаціями з життя.

Читайте Знай в Google News!

Так, нещодавно 44-річна красуня показала кумедні фото, які зробила сама. На знімках Джованна з'явилася в кокетливому рожевому платті цікавого фасону, яке підкреслило витончену фігурку і оголило плечі. Її волосся недбало укладені, а на обличчі легкий макіяж і чарівна посмішка. у підписі до публікації Антонеллі написала: "На сьогодні рожевий". Фанати в захваті від нового фото зірки, її засипають компліментами в коментарях, багато відзначили, що зірка виглядає дуже молодо і свіжо, деякі жартують з приводу еліксиру молодості.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Нагадаємо, зірка серіалу "Клон" оригінально привітала дівчаток-іменинниць.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що зірка серіалу "Клон" зробила гаряче фото, щоб заткнути всіх.

Також портал "Знай.ua" писав, що зірка "Величного століття" Мер'єм Узерлі показала, як проводить карантин зі своєю донькою.