Популярна українська співачка Тіна Кароль, якій приписують бурхливий роман з молдавським артистом Даном Баланом, обожнює яскраві фотосесії, результати яких частенько публікуються на її фан-сторінці "ФанТіна". Так нещодавно в цьому Instagram-акаунті опублікували чарівне фото Тіни, на якому вона позує в цікавій локації. Мабуть, це один з образів співачки зі святкування Дня Незалежності.

Читайте Знай в Google News!

Як видно, перед камерою Кароль позує на вулиці, вона стоїть поруч з дзеркальними дверима і вітринами, як ніби в якомусь Задзеркаллі. На ній спокусливий сірий комплект, який складається з короткого топа і довгої спідниці з глибоким розрізом. Цей наряд красиво підкреслив витончену фігурку зірки і оголив одну ніжку. Її волосся акуратно укладені, а на обличчі легкий макіяж і мила посмішка. Фанати в захваті від нового фото зіркової красуні, її завалюють компліментами в коментарях до фото.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Нагадаємо, Тіна Кароль пограла на камеру, шанувальники спітніли.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що загадковий живіт Тіни Кароль позбавив українців сну.

Також портал "Знай.ua" писав, що неймовірна Тіна Кароль зачарувала мережа чуттєвим фото.