Тренер шоу" Зважені та щасливі " і колишня дружина боксера Узелкова Марина Боржемська показала шанувальникам, як любить відпочивати влітку. Яскраві фотографії їх мальовничих Карпат вона розмістила в Instagram.

Читайте Знай в Google News!

Боржемська показала, як вона щаслива на відпочинку в літніх Карпатах. Від надлишку радості і позитиву Марина, як дитина, злетіла в повітря і навіть показала своїх подруг, з якими вирушила в цей спортивний міні-відпустку, як назвала його сама тренер.

"Карпати🏞️ влітку чарівні🌾 🌱 🌿 повітрям не встигаєш надихатися, горами надивитися, місцеву кухню розкуштувати 🍲 дякую вам, дорогі мої, @ nadiyalysetska і @ didenko_helen за таку пізнавальну робочу подорож 🙏 це було чудово! І якщо хтось думає, що гори тільки для зими-помиляєтеся: тут красиво так, що захоплює дух. Дуже шкода, що не було можливості сходити в гори, але я думаю, що ми з дітками якось обов'язково приїдемо в спортивну міні-відпустку",-написала вона.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Кого не мобілізують до армії: перелік професій Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Шанувальники прийшли в захват від фотографій і в коментарях поділилися своїми емоціями щодо відпочинку в Карпатах влітку і залишили чимало компліментів красуні-тренеру.

" Карпати шикарні!!!Жодна камера не зможе відобразити і передати те, що ти бачиш очима! А запах світанку залишається в пам'яті назавжди", " побувати в Карпатах-моя мрія! Сподіваюся, що вона збудеться!", "Квіточка, гарного Вам відпочинку!", "Красуня", " які ви Класні дівчата!! Красиві і життєрадісні! Щастя всім вам і гарного відпочинку!",- пишуть коментатори.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Боржемська згадала знущання Узєлкова перед розлученням, тікала посеред ночі.

Як повідомляв Знай. ua, "розлучена і щаслива" Марина Боржемська влаштувала дітям свято, і чоловік не знадобився.

Також Знай. ua писав, що Писанка схудла на 42 кілограми і не збирається зупинятися, секрет дуже простий.