Мікеле Морроне - відомий актор кіно і серіалів, співак, фотомодель родом з Італії. Він зібрав величезну фан-аудиторію завдяки привабливій зовнішності і зйомкам в польському аналогу "50 Відтінків". Треба сказати, що після виходу фільму, Морроне став вельми популярним, і це не дивно – вона справжній красень. Актор зібрав величезну аудиторію у своєму Instagram, яку тепер частенько радує спекотними знімками.

Читайте Знай в Google News!

А нещодавно Мікеле виклав в мережу стильне фото, на якому позує в цікавій локації, правда фанати помітили не цьому знімку щось дивне. Перед камерою красунчик з'явився, стоячи біля вікна, за яким видно нічне місто, на ньому модні сірий костюм і чорна сорочка. Актор відвернув голову до вікна і позує фотографу, силует якого частково відбився в цьому вікні. Треба сказати, що фанатки без розуму від нової фотографії актора, його завалюють компліментами і захопленими коментарями. Правда, деякі жартують з приводу примари.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Нагадаємо, спекотний Мікеле Морроне роздягнувся майже повністю, сонце пестить рельєфні м'язи.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що зірка польських "50 відтінків сірого" Мікеле Морроне розтанув від відеочату з веселою дівчиною.

Також портал "Знай.ua" писав, що "поїхавший" Мікеле Морроне в подорожі отримав від друга в рот – треба було обережніше.