30 серпня на телеканалі "1+1" покажуть новий сезон "Танців з зірками". Судді шоу прима-балерина Катерина Кухар, хореограф Влад Яма та легендарний Григорій Чапкіс прийшли до студії "Сніданку з 1+1". Також до ефіру по відеозв'язку приєдналися всі учасники сезону.

Читайте Знай в Google News!

"Ми з нетерпінням чекаємо початку нового сезону. Я впевнена, що ми будемо спостерігати не тільки за святом танцю, краси, але і ще на паркеті будуть скандали, інтриги, кохання, і навіть народження дитини", - інтригує Катерина Кухар.

Катерина Кухар, фото " 1+1"
Катерина Кухар, фото " 1+1"

Влад Яма зізнався, що досі не може повірити, що в цьому сезоні на паркет вийде такий неймовірний склад зірок.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

"Це диво. Така кількість цікавих і непередбачуваних зірок може зібрати тільки проект "Танці з зірками". Я чув чутки, що багато хто побоюється Олега Винника, навіть він сам", - зазначив хореограф.

Влад Яма, фото " 1+1"
Влад Яма, фото " 1+1"

Григорій Чапкіс додав, що поки фаворитів немає, а передбачити, хто стане фіналістами, на даному етапі майже неможливо: "Головні судді в шоу - це телеглядачі".

Григорій Чапкіс, фото " 1+1"
Григорій Чапкіс, фото " 1+1"

У прямому ефірі судді оголосили учасникам шоу стилі, які їм доведеться танцювати вже цієї неділі.

Співачка і молода мама Санта Дімопулос і Макс Леонов виконають пристрасну самбу.

Учасник "Время и Стекло" Позитив і Юлія Сахневич зачарують віденським вальсом, а шоумен і ведучий Дмитро Танкович та Ілона Гвоздьова запалять на паркеті ча-ча-ча.

судді "Танців з зірками", фото "1+1"
судді "Танців з зірками", фото "1+1"

Надія Мейхер і Кирило Васюк здивують румбою, в той час, як співак Олег Винник і Олена Шоптенко продемонструють пристрасть за допомогою танго.

Актор Арам Арзуманян і Тоня Руденко станцюють ф'южн, а солістка гурту "The Hardkiss" Юлія Саніна і Дмитро Жук здивують ча-ча-ча, реп-виконавиця Alyona Alyona і Юрій Гурич покажуть гарячу сальсу.

"Холостяк" Сергій Мельник і Аделіна Делі проживуть історію в стилі танго, актор Тарас Цимбалюк і Яна Заєць зачарують контемперарі, зірка серіалу "Папік" Дар'я Петрожицька та Ігор Гелуненко продемонструють джайв.

Телеведуча Оля Фреймут та Ілля Падзіна втілять у життя фокстрот. Також цей стиль бального танцю станцює пара Слави Камінської та Дмитра Дікусара, а от фронтмен гурту "Беz Обмежень" Сергій Танчинець та Яна Цибульська дивуватимуть вальсом.

судді "Танців з зірками", фото "1+1"
судді "Танців з зірками", фото "1+1"

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, нова "Холостячка" Мішина з'явилася в компанії одруженого красеня.

Як повідомляв портал Знай.uа, Слава Камінська перед "Танцями з зірками" захопила Бердянськ формами в бікіні.

Також портал Знай.uа писав, що Надія Мейхер продемонструвала неймовірні вигини в обіймах молодого партнера.