Знаменитий радянський і російський співак з грузинським корінням Валерій Меладзе часто ділиться з шанувальниками яскравими моментами зі свого життя і роботи. Цього разу виконавець розмістив на своїй сторінці в соцмережі Instagram кумедне відео за участю гумориста і телеведучого Максима Галкіна і ще двох чоловіків.

Читайте Знай в Google News!

Давні знайомі вирішили разом повечеряти після зйомок програми "Сьогодні ввечері". У кадрі Галкін представляє підписникам Меладзе гостей. Одним із них виявився "коханий, єдиний чоловік" коміка. Цікаво, що на такі заяви скаже 71-річна Алла Борисівна.

"Привіт. Ми зі зйомок. Знімали чудову передачу. Не будемо говорити про кого... Тут у нас зібралися Валера, Володя і Алік –коханий, єдиний чоловік!" - заявив Галкін.

Популярні новини зараз
В Україні хочуть позбавитися хрущовок: що чекає на власників житла Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф
Показати ще

Варто відзначити, що за першу добу короткий ролик встиг набрати кілька тисяч переглядів і безліч коментарів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Максим Галкін показав 71-річну Пугачову зблизька, навіть бабусею складно назвати.

Як повідомляв портал Знай.uа, Валерій Меладзе вживає і не бачить у цьому нічого поганого: "Ваше життя буде повноцінним!".

Також портал Знай.uа писав, що Валерій Меладзе показав дорослого сина - "дзеркало" Джанабаєвої.