Відома українська співачка Анна Сєдокова, яка зараз живе і працює в Росії, не може прожити і дня без нових знімків в Instagram. Нещодавно знаменитість виклала пікантне селфі в дзеркалі, на якому позувала з маленьким сином Гектором, примірявши лише неонове монокіні кольору фуксії з глибоким декольте і засвітивши величезні груди, а також засмагле тіло.

Так, артистка зізналася, що вперше за багато років їй просто нікого вести в школу 1 вересня, адже старша дочка Аліна не почала навчання через карантин, малеча Моніка живе з батьком в США, де дистанційне навчання продовжили до жовтня, а Гектор ще занадто маленький, щоб йти в перший клас, тому поки тільки ходить в садок і в басейн.

а мені нікого вести сьогодні в школу ⠀ Так що я покажу тобі як веду дитину в басейн 😂 Гектор ще маленький, він пішов у садок. У Аліни нічого не зрозуміло, в минулому році ми пішли зі школи і сіли відразу на карантин. І цього року у нас нова школа. Але це теж не точно, навіть не хочу починати тобі розповідати 😐 ⠀ У Мони в Америці дистанційне навчання продовжили до кінця жовтня. І вони вчаться онлайн, далі скажуть як буде. З одного боку хочеться сказати "бідні батьки". А з іншого .. ⠀ Я сьогодні побачила величезні черги зі студентів і школярів. І тут звичайно короновірусу вже точно є де розгулятися. Чи можливо, що саме це рішення призведе до другої хвилі і з числа 20 вересня ми такі всі ошатні сядемо вдома?

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раньше "Знай.uа" розповідав про те, що Анна Сєдокова виклала серію фото з маленьким сином Гектором, який вкусив її за п'яту точку.

Також знаменитість відпочивала в Туреччині.

А ще Сєдокова сексуально потерлася об стіни, знявши це на відео.