Відома російська співачка Наталія Чистякова-Іонова (Глюкоза), якій нещодавно заборонили в'їзд на територію України, насправді виглядає досить непогано. Її образи продумані і елегантні, а сама співачка ретельно стежить за своєю фігурою. Свого часу співачка була справжньою бунтаркою, про що говорили її екстраординарні образи. Однак, заміжжя і материнство змінили її.

Читайте Знай в Google News!

Глюкоза, фото: Instagram
Глюкоза, фото: Instagram

Однак здається, зараз по стопах матері йде старша донька Глюкози - Ліда. Нещодавно співачка опублікувала знімок, де показала старшу спадкоємицю. Ліда займається музикою і ділитися з шанувальниками своєю творчістю. До слова, дівчинці всього 13 років. Вона творча особистість і це відбилося на її зовнішності. Про це стало відомо завдяки новим знімкам співачки в мережі Instagram.

Глюкоза з донькою Лідою, фото: Instagram
Глюкоза з донькою Лідою, фото: Instagram

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ
Показати ще

Глюкоза з донькою Лідою, фото: Instagram
Глюкоза з донькою Лідою, фото: Instagram

Однак, шанувальники зірки були шоковані. Вони зазначили, що Глюкоза виглядає молодшою за свою доньку. Вони не вірять, що Ліді всього 13 років, адже виглядає вона набагато старше. "Це ваша донька? Ви жартуєте?", "Вона так виглядає в 13-ть? Караул!", "У неї є якісь проблеми? Може як донька Успенської?", "Мати і донька ровесниці", - пишуть шанувальники.

Варто також нагадати нашим читачам той факт, що російську співачку Наталію Іонову, більш відому як "Глюкоза", не пустили до України і на 3 роки заборонили в'їзд на територію держави. Це сталося в п'ятницю, 7 серпня, в аеропорту "Бориспіль". Про інцидент повідомили в Державній прикордонній службі України.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, забута Глюкоза блиснула пекельним лицемірством - "повернула" Крим Україні і тут же "забрала" назад.

Як повідомляв Знай.uа, стислість і експресія - Глюкоза ємко обматюрила новий кліп Лободи.

Знай.uа писав, Глюкозі заборонили в'їзд в Україну - вона напилася і вийшла в Instagram.