Дочки української співачки Камалії і Мохаммада Захура Арабелла і Мірабелла в минулому році стали ученицями першого класу у філії престижної британської Міжнародної школи. Однак цього року дівчатка пропустять перші тижні навчання і артистка озвучила причину.

Читайте Знай в Google News!

Співачка з чоловіком і Арабеллою і Мірабеллою була на тривалому відпочинку на яхті в Туреччині. І після прильоту в Україну співачка вирішила залишити дівчаток вдома на пару тижнів через пандемію і акліматизацію.

"можливо, хтось скаже, що я занадто педантична і переборщую, Але мої діти-найцінніше, що у мене є, краще поберегтися...", — відверто зі своїми передплатниками KAMALIYA.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Шанувальники, в свою чергу, підтримали артистку і в коментарях помітили, що діти швидко надолужать згаяне, а їх здоров'я — це найважливіше!

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Камалія показала розкішний особняк з власним дизайном.

Як повідомляв Знай. ua, співачка Камалія стала жертвою "циган" в ТРЦ Ocean Plaza, відвернулася на секунду.

Також Знай. ua писав, що Камалія спорядила всю сім'ю і потягла на засніжені гори.