Популярна в Америці співачка Обрі О'дей часто радує своїх шанувальників відвертими знімками і відео, демонструючи свою ідеальну фігуру. Але користувачі мережі обурилися, коли папараці опублікували фото 36-річної артистки без макіяжу і фотошопу.

Як повідомляє News.com, Обрі спіймали, коли вона гуляла зі своїми собаками в Палм-Спрінгс. І зовнішній вигляд зірки залишав бажати кращого. На співачці були чорні велосипедки і кавово-рожевий спортивний топ. На талії зірка пов'язала сорочку в червоно-чорну клітинку, а волосся зав'язала в пучок.

Обрі О'дей, фото з соцмереж
Обрі О'дей, фото з соцмереж

Фанатів неприємно вразила фігура зірки, що попливла, і повна відсутність шиї, якої на фоні щік було не видно.

Обрі О'дей, фото з соцмереж
Обрі О'дей, фото з соцмереж

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

При цьому Обрі негативно відреагувала на опубліковані кадри. Вона навіть знялася в купальнику з табличкою в руці, на якій була написана дата. На її думку, компрометуючі фото – це просто піар на її імені, хоча на них зображена нібито не вона.

Обрі О'дей, фото з соцмереж
Обрі О'дей, фото з соцмереж

Жінка ніколи не вважала, що її фігура ідеальна, але такі звинувачення на її адресу Обрі розлютили. Співачка розповіла, що в суспільстві зараз прийнято соромити всіх за зовнішність, але в її випадку ці звинувачення перейшли на новий рівень.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Боня вже не та: в мережі з'явилися фото зірки "Дому-2" без фотошопу.

Як повідомляв портал Знай.uа, Кеті Перрі в "бабусиних" трусах і з величезним животом показала фігуру після пологів.

Також портал Знай.uа писав, що у мережу злили фото Ані Лорак без макіяжу і з пучком на голові, "Діву" не впізнати.