Українська співачка, колишня солістка групи "Гарячий Шоколад", а також учасниця конкурсу "Голос Країни" і національного відбору України на "Євробачення 2017-2018" Тетяна Решетняк, більш відома під псевдонімом Tayanna, яка виховує сина від нинішнього коханого Ані Лорак зізналася, що була закохана, але ці відносини недавно закінчилися.

Читайте Знай в Google News!

Відверте зізнання дівчина зробила під час інтерв'ю у програмі "Зірковий шлях" на каналі Україна.

"цей чоловік-друг мого дизайнера. На жаль, у чоловіка, який був зі мною, зовсім інші пріоритети в житті, — поділилася Tayanna. - Ми трохи не зійшлися характерами, ось і все".

TAYANNA, фото: instagram.com/tayanna_reshetnyak
TAYANNA, фото: instagram.com/tayanna_reshetnyak

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

За словами співачки, вони були разом близько року.

"спочатку ми зустрічалися, потім і жили разом", — сказала Tayanna.

Раніше артистка поділилася фотографіями, де вона в легкій білій сукні на тлі лісу. TAYANNA запропонувала своїм передплатникам поділитися техніками і практиками з прийняття себе і дала пораду:

" Чи приймаєте Ви себе, чи любите, чи подобається вам все в собі? Цікаве питання. Для того, щоб знайти відповідь на них — спробуйте написати список позитивних рис характеру і негативних, потім обміркуйте кожну з негативних і переполюсуйте її на позитивну рису. У Вас знайдеться багато цікавої роботи для себе і над собою. Які техніки або практики щодо прийняття себе використовуєте ви — пишіть, цікаво. Всім любові!",- написала співачка.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, TAYANNA роздягається перед шестирічним сином, а що відповіла б Лорак.

Як повідомляв Знай. ua, колишня кохана Ані Лорак зізналася в таємних ритуалах.

Також Знай. ua писав, що роздягнений до трусів Влад Яма хвацько розважився з Tayanna.