Популярна українська співачка, акторка і секс-символ Даша Астаф'єва часто ділиться з фанатами в Instagram знімками з життя і різних фотосесій. Нещодавно знаменитість похвалилася черговим спокусливим кадром, позуючи в жіночному образі.

Так, артистка приміряла розкішну довгу сукню ніжно-рожевого кольору з дуже глибоким декольте і блискучими срібними вставками, рекламуючи відомий бренд американської косметики по догляду за обличчям і тілом, амбасадором якого стала порівняно недавно. Красуня продемонструвала струнку фігуру і розкішні груди, порівнявши себе з найулюбленішим днем робочого тижня - п'ятницею.

якби п'ятниця була людиною...

Фолловери підтримали Астаф'єву: "то і Робінзон захотів би, щоб острів не знайшли️️️", " П'ятниця здорової людини😌🎈", "🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥❤️❤️❤️❤️❤️❤️ Богиня-п'ятниця!!!😘 🤩 🤩 🤩 🤩 ", "У цьому фото все прекрасно: і ти, і плаття, і образ в цілому. Perfetto!! 😍 👍 ", "Красуня!🔥 ", "Дашуля Красотуля👏", " Люблю п'ятницю♥️".

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще