Учасник четвертого сезону "Холостяк" Костянтин Євтушенко одружився з іншою через тиждень після того фіналу проекту. Нареченою стала олімпійська чемпіонка в семиборстві Наталія Добринська.

Пара познайомилася в 2013 році в Болгарії на гольф-турнірі. Тоді Євтушенко вже отримав запрошення в "Холостяк".

"Поки я вів з ними переговори, контракти, підписання і так далі, все це довго відбувалося, то я поїхав на чемпіон з гольфу в Болгарії. Ну і побачив там дівчину, яка зовсім відрізнялася від усіх інших", - розповів Євтушенко в програмі "Життя чудових людей".

Костянтин запропонував Наталії позмагатися в стрибках у довжину. Але далі змагань не дійшло. Євтушенко занурився в зйомки шоу. А Добринська заявила про завершення кар'єри.

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Але навесні 2014 року Костянтин і Наталя знову випадково перетнулися по дорозі до Польщі.

"Ми не бачилися і зустрілися з нею в літаку якраз, коли вся ця історія закінчилася, але ми ще в ефір не вийшли", - згадував бізнесмен.

Наталя отримала запрошення на гірськолижний курорт у Грузії. Костянтин навчив дівчину кататися на сноуборді. У Парижі закохані побралися.

Потім українці стежили за тим, як на "Холостяку" Євтушенко шукає свою другу половинку серед 25-ти красунь. І який же був шок у шанувальників, коли через тиждень після фіналу "Холостяка" Костянтин одружився. І взяв у дружини не учасницю проекту, а Добринську. Пара нарвалася на очікуваний хейт з боку глядачів проекту.

"Ми знімали все це восени! Одружилися влітку, а сам формат передбачає, що програма виходить навесні. Тому, звичайно, експерти українські щось там вираховували. Але зйомки закінчилися ще за сім місяців до того, як вийшли в ефір", - пояснив Костянтин.

Зараз у Костянтина і Наталії троє дітей і вони щасливі в шлюбі.

[embed]https://www.instagram.com/p/CA5fLrAHf1H/[/embed

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Володимиру Остапчуку і його нареченій довелося скасувати свято.

Як повідомляв портал Знай.uа, дружина "холостяка" Добриніна Квіткова поскаржилася шанувальникам після весілля.

Також портал Знай.uа писав, що "холостячка" Мішина натякнула на нове кохання: "Час змін".