Знаменитий український телеведучий Володимир Остапчук, який нещодавно розлучився з дружиною після 12 років шлюбу, досить часто ділиться з шанувальниками яскравими моментами в Instagram.

Читайте Знай в Google News!

Цього разу привід для публікації зовсім не радісний. Зірковий красень повідомив на своїй сторінці в соцмережі, що захворів на коронавірусну інфекцію з двосторонньою пневмонією.

Очевидно, раптова хвороба Володимира і стала причиною скасування весілля з нотаріусом Христиною Горняк. Також ведучому довелося скасувати свій перший великий стендап, на який вже були розпродані всі квитки.

Володимир Остапчук, instagram.com/vova_ostapchuk/
Володимир Остапчук, instagram.com/vova_ostapchuk/

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Так, хлопці - це корона. З двосторонньою пневмонією. Я не люблю скаржитися, але це був, напевно, найжахливіший тиждень для мого здоров'я.

Так погано мені не було ніколи! Температура під 40, кашель, озноб і ще багато чого, і сьогодні перший день, коли я знову в соцмережах!

У день, коли мені стало різко погано, 4 вересня, в день мого першого великого стендап, я не вийшов на сцену, і я не міг вчинити інакше.

Не дивлячись на те, що це мій перший великий виступ і я довго готувався, чекав і переживав, щоб всі кайфонули, і sold out тому підтвердження, але ваше здоров'я і безпека - це головне!

Я тоді ще не знав, що це коронавірус, але були всі симптоми (тест прийшов через 4 дні), але я не вийшов і Слава Богу!" - написав Остапчук.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Володимир Остапчук після розлучення відвів доньку в перший клас: "Тато дуже скучив".

Як повідомляв портал Знай.uа, розлучений Остапчук розповів, як прожив карантин на гроші дворічного сина.

Також портал Знай.uа писав, що Володимиру Остапчуку і його нареченій довелося скасувати торжество.