Відома українська телеведуча, блогер, Ревізор краси Олена Філонова часто радує публіку яскравими публікаціями в Instagram. Дівчина любитель поїсти і оголиться на камеру, що неодмінно показує в своєму мікроблозі. Цього разу Олена показала незвичайне фото, на якому постала у всій красі. Вона зображена на яхт-прогулянці у відвертій рожевій сукні, яка оголила апетитні форми, а в підписі до публікації заткнула хейтерів.

Читайте Знай в Google News!

"У житті кожного з нас зустрічаються люди, які нас не підтримують, заздрять, засуджують або просто кажуть, що нам робити і як виглядати, дають поради, яких ми не потребуємо. Якщо сліпо йти за чужою думкою, підлаштовуватися під кимось вигадані шаблони, ми будемо проживати не своє життя. Жити не для себе, а для інших. Чи в цьому щастя – поводитися так, щоб сусіди нічого не сказали, бабуся на лавочці не засудила або родичі, не дай Боже, чого поганого не подумали?

Кожна з нас так чи інакше стикається з критикою, а іноді відвертим хейтом. І найголовніше, хто б що вам не говорив, не зраджуйте собі, своїм цінностям і бажанням. Залишайтеся собою і не йдіть на поводу у чужої думки. Любіть себе, робіть те, чого хочете ви, живіть вільно і у своє задоволення! Я так роблю, і ніщо / ніхто мене не зупинить. Попри весь цей хейт, що мчить з усіх боків, я продовжую бути самою собою! Це зовсім не означає, що я ніколи не буду худнути. Буду, але тоді, коли я сама вирішу, що мені це треба і хотітися, і коли знайду фахівців і відповідний професійний підхід до створення здорового стрункого тіла, який не буде шкодити здоров'ю і настрою і з вами поділюся", - написала Філонова в підписі до фото.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, напівгола зірка "Ревізора" Філонова пояснила чоловікам, чого хочуть жінки

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що зірка Instagram Олена Філонова зізналася, чим прикрасила пікантне місце у День святого Валентина.

Також портал "Знай.ua" писав, що відомі телеведучі розповіли, як підняти собі настрій в ізоляції.