Даша Ульянова-фіналістка десятого сезону романтичного реаліті-шоу"Холостяк". Дівчина стала переможницею, проте стосунки з головним героєм Максом Михайлюком у неї не склалися. Але в той же час модель отримала свою порцію слави і тисячі нових передплатників в Instagram, яких тепер частенько радує яскравими публікаціями. Так, цього разу красуня показала миле фото з відпочинку в Одесі, а в підписі до публікації розповіла, з якими пригодами вона добиралася на курорт.

Читайте Знай в Google News!

"Запізнитися на літак? Вміємо, практикуємо. Ох, вже ці київські Затори. Але в будь-якій незрозумілій ситуації - найголовніше не панікувати, взяти себе в руки і спокійно вирішити ситуацію. Сьогодні ми прилетіли до Одеси. І всі вчорашні проблеми вже не здаються такими важливими, коли ти відпочиваєш в улюбленому готелі і ловиш теплі промінчики сонця. А ви вмієте спокійно підходити до вирішення певних складнощів? Як би вчинили на нашому місці? А ще, порадьте класні місця в Одесі, де смачна кухня, красиві локації і приємна атмосфера? Буду дуже вдячна", - написала Даша в підписі до фото.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще