Донька популярної української співачки і акторки Олі Полякової, Маша, активно веде свій профіль Instagram і вже не поступається за красою зірковій мамі. Нещодавно юна красуня відсвяткувала свій 15-й день народження, а тепер вирішила показати, як проводить вечори після перших навчальних днів, ніжачись у ванній і виставивши "естетичне відео" з різним музичним супроводом.

Так, дівчина на двох роликах позувала топлес з мокрим волоссям, а також засвітила яскравий макіяж, підспівуючи улюблені треки і тримаючи при цьому в роті кулон-підвіску. На останньому фото в каруселі красуня розважалася зі своїм бойфрендом, зробивши романтичне селфі, на якому видно лише частину їхніх облич.

як вам таке естетичне відео ?

Фолловери не пройшли повз, відреагувала і зіркова мама Оля Полякова: "Маша ! Іди спати ! Завтра в школу😂", " Ну красуня, Я не можу 😍", "Немає слів", " знайоме відео😂 😍", " красуня😍 😍 😍 😍"," не ганьби мати", " мала ще для таких відео😏", " вибач за питання, але мама не проти такого?😘🔥".

Популярні новини зараз
Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана.