Актриса "Кварталу 95" Тетяна Песик, яка стала відома широкій публіці після того, як знімалася у фільмах кварталу і Лізі сміху ще за участю нинішнього президента України Володимира Зеленського, часто ділиться з фанатами моментами свого особистого і професійного життя. Нове фото вона опублікувала в Instagram.

Читайте Знай в Google News!

На фото вона з колегою позує в чорній сукні по фігурі з пікантним декольте. У неї грайлива укладання локонами, а образ дівчини Бонда доповнює червона помада.

" Сьогодні нам бракує тільки червоної доріжки.. Ого", - написала Песик.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Фанати були здивовані і прийшли в захват від нового образу актриси. Її порівняли з дівчиною Бонда і зіркою Голлівуду, а деякі просто назвали красунею.

"Танюха;) офігенна!", "О май гад", "Wow👍", "Нереальні", "Шикарні", "Чудово", "Танька багіня", "Дівчата, які ж ви красуні😍 не можливо відірвати погляд", "Красуні", "Дєвушкі Бонда", "Без слів🔥🔥🔥 Зірки Голівуду відпочивають! Просто кіноді🔝", "Боже це ж просто найкрасивіша леді в чорному", "Які малюки", - пишуть шанувальники.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, зірка Кварталу 95 Тетяна Песик згадала 1 вересня.

Як повідомляв Знай. ua, Тетяна Песик з "жіночого кварталу" закосила під відомого кухаря манерою сипати сіль на м'ясо через лікоть.

Також Знай. ua писав, що колега Кравець з Кварталу 95 підкорила висоту на підборах.