Микита Добринін - один з найяскравіших учасників реаліті-шоу "Холостяк", який знайшов на проекті свою любов. Обраницею, а незабаром і дружиною чоловіка стала молода красуня Даша Квіткова. Зараз закохана парочка живе разом і не сумує на карантині. Микита частенько публікує в Instagram яскраві фото і відео з новоспеченою дружиною, але цього разу показав чарівне фото, на якому позує без Даші, а в підписі до нього поділився корисними лайфхаками.

Читайте Знай в Google News!

"Я не особливо люблю радити іншим, як будувати Їхні стосунки і тд, але можу розповісти кілька секретів, що чіпляє чоловіка при знайомстві з дівчиною:

✔️Приємний голос і мова. Візьміть це до уваги, для чоловіків це важливо.

✔️Схожі інтереси - важлива складова відносин. Однакові погляди на життя, музичний смак, любов до подорожей і серіалів.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

✔️Почуття гумору. Це демонструє рівень твого інтелекту, жарти над якими ти смієшся чи ні.

✔️Відсутність комплексів з приводу зовнішності.

Спробуй менше говорити про свої недоліки, якщо ти їх в собі знаходиш. Мало того, коли ми любимо більшу частину з того, на що ти скаржишся, ми навіть не помічаємо.

✔️Інтелект. З розумною дівчиною можна розмовляти нескінченно. З нею ніколи не буде нудно і соромно в колі друзів, колег і близьких.

✔️Вміння підтримати і бути поруч. Щоб бути краще, а не здаватися, потрібно розуміти, коли чоловікові потрібна твоя турбота, і вміти приймати її у відповідь", - написав Микита.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, переможниця Холостяка поділилася тим, як в'є сімейне гніздечко

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, "Холостяк" Добринін показав свою обраницю у найвідвертішому ракурсі.

Також портал "Знай.uа" писав, що переможниця "Холостяка" показала весільне відео з Добриніним.