На кухні "МастерШеф" на СТБ судді Ектор Хіменес-Браво, Ольга Мартиновська та Володимир Ярославський стануть грецькими богами, які вершитимуть долі кулінарів-аматорів. Учасникам доведеться приготувати вишукану основну страву і закуску з відходів, дотримуючись божественних правил.

Читайте Знай в Google News!

" коли ви почнете готувати, ми повернемося до наших божественних справ і продовжимо будувати вежу. Через час кілька разів на майданчику грянет грім - провісник моєї появи. Як тільки він прозвучить-у капітанів буде три хвилини, щоб провести атестацію своїх учасників і розставити бали від 1 до 7 - від найгіршого до найкращого. Ви, напевно, запитаєте, причому ж тут "Дженга"? Як тільки наша вежа завалиться-учасники з найменшою оцінкою прийдуть до нас за чорним фартухом",-оголосить Ектор Хіменес-Браво.

МастерШеф, фото: прес-служба СТБ
МастерШеф, фото: прес-служба СТБ

Дві команди, чиї страви сподобаються суддям найбільше, знімуть з себе всі чорні фартухи, включаючи і ті, які вони отримали на попередньому випробуванні. А команда, яка програє, залишиться з усіма заслуженими під час конкурсу фартухами.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

До слова, вишукані страви учасникам доведеться готувати з півнячих голів, ошметков риби і шкірки овочів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, суддя "Майстер Шеф" Ектор Хіменес-Браво пустив на свою кухню Фреймут.

Як повідомляв Знай. ua, Ектор Хіменес-Браво розповів про іншу молодь.

Також Знай. ua писав, що суддя "МастерШеф" Ектор Хіменес-Браво назвав 10 приводів закохатися в Україну на День Незалежності.