Анна Заворотнюк-24-річна дочка відомої російської актриси Анастасії Заворотнюк, яка довгі місяці бореться з онкологією. Дівчина активний користувач Instagram, де часто радує шанувальників своїх і маминих яскравими фото зі свого життя. Так, нещодавно дівчина показала в соцмережі милі фото, а в підписі до них поскаржилася на погоду.

Читайте Знай в Google News!

На нових фото Анна відображена в цікавій локації, мабуть, десь за містом. На прогулянку вона вийшла в стильному вбранні - на ній сині джинси і яскрава Зелена кофта, а Свій образ вона доповнила коричневими чобітьми і цікавою капелюхом. У підписі до фотографій Заворотнюк-молодша написала: "Загораю. І взагалі, що з погодою твориться в Москві? Дощ, досить, припини. Всім-всім бажаю відмінної п'ятниці, завтра заллю відео з макіяжем, ви чекаєте?". Фоловери не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію зоряної красуні, засинаючи її компліментами в коментарях, деякі жартують, що, судячи з фото, Анна розігнала хмари над Москвою.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція
Показати ще

Нагадаємо, онкохвора Анастасія Заворотнюк на межі життя і смерті.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що відома співачка терміново звернулася до світу через Заворотнюк.

Також портал "Знай.ua" писав, що донька тяжкохворої Заворотнюк шокувала новими знімками.