Популярна українська співачка Слава Камінська, яка виступає у складі групи "НеАнгели", часто радує фанатів яскравими публікаціями в своєму Instagram. Цього разу співачка виклала в мережу незвичайне фото, на якому з'явилася в цікавому образі, а в підписі до нього відповіла хейтерам на цькування з приводу "уколів краси".

Читайте Знай в Google News!

Як видно, Слава відобразила себе сама в дзеркало на телефон, видно, що вона причепурюється, і їй допомагає ще одна дівчина. Перед камерою Зоряна красуня з'явилася в цікавій темній сукні, а на її голові величезний капелюх з чорними стрічками. Волосся співачки приховані за головним убором, а на її обличчі яскравий макіяж, вона уважно дивиться у свій телефон. У підписі до кадру Камінська написала: "Цікаво, людям, які звинувачують мене у зловживанні уколами краси, подобається те, що вони бачать у дзеркалі? Тому що мені не завжди подобається те, що я бачу на їхніх аватарках. Але мама навчила тримати думку, про яку не питають, при собі. Як думаєте, чи настане той день, коли публіка перестане розносити свої комплекси на тих, хто дозволяє собі жити і виглядати так, як хочеться?".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

Нагадаємо, Камінська привітала з днем народження найважливішу дівчинку.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Слава Камінська видала секрет ідеальних відносин.

Також портал "Знай.ua" писав, що Слава Камінська показала, хто піклується про її форми.