Популярна українська актриса кіно, театру і дубляжу Наталка Денисенко, яка запам'яталася глядачам за серіалом "Кріпосна", часто радує публіку яскравими публікаціями у своєму Instagram. Так, цього разу зіркова красуня здивувала шанувальників новим відео, на якому можна побачити її пристрасний танець біля жердини. Як видно, перед камерою Наталка з'явилася в коротенькій спідниці-шортах і світлому топіку, а на її ногах пов'язки і незвичайні босоніжки на високих підборах.

Читайте Знай в Google News!

У підписі до публікації Денисенко написала: "Отже, в ефірі мої #маленькиепобеды. Знаєте, я завжди знала, я відчувала, що у нас є щось більше ніж просто тіло. Ми - це не просто матерія. І як зовнішнє йде від внутрішнього, так і навпаки... Я готова мільйон разів дякувати @lera_kostenko за те, що зі мною відбувається на заняттях. (Звичайно, багато в чому ще треба працювати і працювати, особливо над виразом обличчя). Але наші зустрічі, це кожен раз переродження, це все більша чутливість себе, це урок насолодиться собою і водночас докласти колосальних зусиль для цього... Знаєте, бувають моменти і дні, коли ти відчуваєш себе трохи краще, ніж статева ганчірочка... Але коли ти знаєш, що можна дозволити собі відчувати себе по іншому, що це залежить багато в чому від тебе, стає так круто на душі! Я не можу передати яке щастя для мене бачити і відчувати себе! і не просто дівчиною, дружиною, мамою, а красивою жінкою в найкращому сенсі цього слова".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Нагадаємо: "Сага"на телеканалі "Україна" – стала відома дата виходу епохального серіалу.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що зірки "Кріпосної" розповіли, як проводять час у домашній ізоляції.

Також портал "Знай.ua" писав, що костюмована драма "Кріпосна" повертається – чого чекати від гучного серіалу.