Романтичне реаліті-шоу "Холостяк 9", героєм якого став Микита Добринін, давно закінчилося, і вся країна бачила, кого у фіналі вибрав холостий красень. І навіть попри звинувачення в піарі, пара Микити і Даші квіткової залишилася разом, почала жити, а нещодавно навіть одружилася. Нещодавно в соцмережі дівчина показала миле фото, на яких з'явилася в цікавому образі, а в підписі до нього поділилася особистою історією.

Читайте Знай в Google News!

"Дивовижні ті, хто може вибудовувати перед собою дорогу, яка веде їх до виконання мрій. Я росла у звичайній родині, у нас не було всіх грошей світу. Мама і тато працювали на двох роботах одночасно, щоб прогодувати нас і оплатити знімну квартиру. Близько двох-трьох років нашим постійним сніданком, обідом і вечерею була — курка гриль, тому що вона була доступна і могла прогодувати всю сім'ю. Для мене було невідомо, що таке вийти в заклад на сніданок, піти на шопінг або полетіти відпочивати в іншу країну.

Але батьки своїм прикладом показали, що все можливо. Вони наполегливо працювали, щоб побудувати нам будинок, купити собі машину і вийти на новий рівень. Я хотіла так само. І в один день - це стало можливо. Працюючи в Джі провідним майстром, я могла полетіти відпочивати з друзями, заощадивши на оренді житла або на черговому салаті. Але для мене цього було недостатньо, я весь час хотіла ще більше і краще. Стала вести свій блог просто для себе, не думаючи, що колись вас стане так багато.

Коли вас було 200к - я думала, що це моя вершина. Спочатку була робота по бартеру, а коли вистрілювала оплачувана реклама — весь гонорар йшов в коробочку «на мрію». До слова, власну машину я навіть не мріяла. Після був проект, який подвоїв аудиторію, і я зрозуміла, що хотіла б вас утримати. Хотіла бути вам корисною, щоб ви тут знаходили натхнення, щоб Мій блог піднімав вам настрій, ви посміхалися і мотивувалися бути краще.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Ми виросли до того рівня, коли змогли дозволити собі оплачувати свій відпочинок, змогли дозволити собі машини, оплатити наше весілля і купити квартиру. Тепер я знаю, що це не вершина, а тільки початок. Хтось йде швидше, а ми рухаємося маленькими кроками і зможемо все. Зможете і ви. Я вірю в вас і хочу, щоб і ви в себе повірили. У цьому житті нам під силу все, головне просто захотіти і зробити перший крок", - написала Даша в підписі до фото.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, переможниця Холостяка поділилася тим, як в'є сімейне гніздечко.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, "Холостяк" Добринін показав свою обраницю у найвідвертішому ракурсі.

Також портал "Знай.uа" писав, що переможниця "Холостяка" показала весільне відео з Добриніним.