Стало відомо про те, що в Данії на телеканалі Ultra в ефір вийшла програма, на якій дорослим перед дітьми потрібно було роздягнутися догола. У чому полягає концепція шоу.

Таким чином, повідомляється, що на шоу діти задають питання дорослим про тіло, все що їх цікавить. Все це для того, щоб діти розуміли, що тіла бувають різні, і тому не потрібно соромитися, якщо ви знайшли якусь ваду.

у Данії з'явилося нове дитяче шоу з голими дорослими, фото: скріншот з відео

Ідея така: п'ятеро дорослих стоять повністю оголеними перед дітьми від 11 до 13 років. Потім вони можуть задавати їм всілякі питання про їхнє ставлення до тіла.

Ultra Strips Down досить популярна програма в Данії, яку вже встигли продовжити на другий сезон. Незважаючи на високі рейтинги, далеко не всім подобається, що це показують по телевізору.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

у Данії з'явилося нове дитяче шоу з голими дорослими, фото: скріншот з відео

У соціальних мережах інтернет-користувачів обурює, зокрема, те, що нагота і діти змішані.

А член правої данської народної партії і зовсім заявив, що дітям в такому віці ще занадто рано вивчати чоловічі і жіночі частини тіла.

До слова, в Данії вважаю, що дітей ні в якому разі не можна захищати дітей від реалій життя. На їхню думку, Вони повинні бути готові до всього.

Наприклад, в 2014 році в зоопарку столиці Данії продемонстрували евтаназію і розтин жирафа. При цьому, діти все це бачили і сиділи в перших рядах.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раньше "Знай.иа"розповідав про те, що Віра Брежнєва поділилася в Instagram спільним знімком з 17-річною дочкою Сонею.

Також знаменитість показала спільний знімок з Джастіном Бібером і його нареченою Хейлі Болдуін.

А ще артистка сіла на краю балкона в спідниці з леопардовим принтом і зізналася, що знаходиться в гармонії з собою.