Популярна українська співачка Настя Каменських, яка минулого року вийшла заміж за свого колегу Олексія Потапенка, часто радує публіку яскравими постами в своєму Instagram. На карантині у зірки з'явилося більше часу для спілкування з фанатами, чим вона активно користується.

Читайте Знай в Google News!

Цього разу зіркова красуня опублікувала кумедний ролик для платформи TikTok, в якому продемонструвала свої вміння збиратися на вечірку за лічені секунди. Так, Каменських постала в домашньому образі без макіяжу і з розпатланим волоссям, а потім під популярну пісню Біллі Айліш Bad guy перетворюється в яскравому наряді. У другій частині ролика Настя вже з красивим макіяжем і кучерявим волоссям.

"Знову набридла, дитячий сад", "Де груди поділися?", "Навіть красиво одягнена🙄 👍", "Наша красоткаа❤"," А чому не гола?)))", "Раніше коли співала з Потапом було так класно, а зараз одне кривляння", - пишуть у коментарях під публікацією користувачі соцмережі.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Потап несподівано показав Настю Каменських до схуднення, рівень ностальгії зашкалює.

Як повідомляв портал Знай.uа, Настя Каменських лише в трусиках нарвалася на критику через свою "як у Кім": "Потап, де ремінь?"

Також портал Знай.uа писав, що Настя Каменських показала свій сніданок – українці пускають слюні.