Популярна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. А нещодавно красуня-сестра знаменитості, 30-річна Ксенія, виставила спільний трепетний кадр з самою Світланою, насолоджуючись останніми теплими днями і позуючи на тлі соснового лісу в стильних вбраннях.

Так, дівчина приміряла облягаючі шкіряні лосини, масивні кросівки, яскраво-синю косуху і білу блузу з глибоким декольте, підкресливши струнку фігуру, в той час як старша сестричка одягалася в стильний комбінезон і широкий шкіряний плащ. Варто відзначити, що Ксенія з чоловіком живуть недалеко від Києва, а Світлана якраз днями приїхала в рідні краї. Схожість красунь просто вражає, як і те, наскільки сильно вони нагадують зовні свою маму Наталію.

❤️❤️❤️

Фоловери залишилися в захваті: "Хороші які...!!!", "Красотуні. І стиляшки🔥 🔥 🔥 👄 👄 👄", "вогонь дівчинки🔥", "і думай тепер хто,красивіше)", "супер", "красуні 🤩", "які красиві😻".

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Лобода в шаленому танці засвітила тату в інтимному місці.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Лобода показала своє життя коротким відео.

Також портал "Знай.uа" писав, що Лобода перелякала людей фото з Дубая.