Злата Огневич-одна з найпопулярніших українських виконавиць. Огневич регулярно радує фанатів новими піснями. Нещодавно вона випустила свій новий альбом під назвою "Богиня", який дуже сподобався її фанатам. Тому її Instagram переповнений шанувальниками співачки, і вона регулярно радує своїх шанувальників новим контентом. Цього разу Огневич вирішила поділитися шматочком свого тренування і показала, які вправи допомагають їй бути в прекрасній фізичній формі.

Читайте Знай в Google News!

"Люблю спорт 🏀 за відчуття енергії! Я займаюся для себе, гарного самопочуття і обміну речовин 🚀 а ще - треную силу волі і міцний імунітет. Всього трьох разів на тиждень достатньо, щоб відчути приємні зміни😍", - пише Огневич.

Шанувальники прийшли в захват від нової публікації Злати і відзначили її красиву фігуру і наполегливу роботу над собою.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Всі думають, що комусь пощастило з фігурою, але насправді за цим стоїть велика праця над собою та сила волі👍 👏 💪", "розумничка", "навіщо собі мучать і так все ідеально", "красива", " шикарна розтяжка 😊 👍 спорт це здоров'я 👌 молодець! Подаєш хороший приклад, що можна все встигнути❤️", "хорошої тренеровки міс Злата Огневич😘", - пишуть коментатори.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Злата Огневич "посиніла" і зважилася розповісти про важку втрату

Як повідомляв Знай. ua, томна Злата Огневич підставила ідеальне тіло осіннім променям.

Також Знай. ua писав, що Злата Огневич пустилася у всі тяжкі, такої улюблену співачку ви ще не бачили.